دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

یادداشت بایدن در سی ان ان درباره راه‌های «هوشمندانه‌تر» سختگیری علیه ایران

بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یادداشتی سه راه هوشمندانه سختگیری علیه ایران را برشمرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۸۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  جو بایدن طی یادداشتی در پایگاه اینترنتی شبکه خبری سی‌ان‌ان برنامه سه مرحله اى خود در قبال ایران را برشمرده و تاکید می کند راه های هوشمندانه تری نیز براى سخت گیرى علیه ایران وجود دارد.

 

به عقیده وی سیاست دولت دونالد ترامپ در قبال ایران را شکست خورده است چرا که با خروج از توافق هسته‌ای دچار اشتباه شده و برخلاف منافع آمریکا گام برداشته است.

 

وی در این یادداشت با تأکید براینکه ترامپ با خارج شدن از برجام آمریکا را به انزوا کشاند، نوشته: در دو تلاش اخیر ایالات متحده علیه ایران برای تمدید تحریم تسلیحاتی و بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی، نزدیک‌ترین هم پیمانان واشنگتن در اروپا هم حاضر نشدند با آن همراه شده و ضد ایران موضع بگیرند.

 

بایدن وعده داده اگر در انتخابات نوامبر پیروزی به دست آورد طی سه مرحله سیاست کاخ سفید در برابر ایران را تغییر داده و در ابتدا اعلام خواهد که از رسیدن ایران به تسلیحات هسته‌ای جلوگیری خواهد کرد.

 

وی در تشریح مرحله دوم خود نوشته اگر ایران بشدت برجام را اجرا کند آمریکا هم مجدداً به عنوان نقطه آغاز مجدد به منظور آغاز مذاکراتی دیگر به توافق هسته‌ای خواهد پیوست.

 

بایدن نوشته در در دولت احتمالی وی آمریکا سعی خواهد کرد تا هم پیمانان خود را همراه کرده و بندهای محدود کننده برجام را افزایش داده و تمدید کند.

 

وی در عین حال قصد دارد به موارد دیگر که به زعم او نگرانی در قبال ایران هستند مانند حقوق بشر بپردازد. بر اساس ادعای بایدن به محض ورود به کاخ سفید قانون محدود کننده ورود اتباع مسلمان به آمریکا از جمله ایران را ملغی خواهد کرد.

 

نامزد دموکرات انتخاب ریاست جمهوری آمریکا در توضیح مرحله سوم رویکرد خود به اقدامات منطقه ای ایران اشاره کرده و مدعی شده امنیت رژیم صهیونسیتی را تضمین خواهد کرد. وی همچنین نوشته است از تحریم های هدفمند علیه نقض ادعایی حقوق بشر، حمایت از تروریسم و برنامه موشکی علیه ایران بهره خواهد برد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار